Zomerfestival: inspiratiesessies

Team Goed Begin of Team Detox?


De zomervakantie heeft helaas ook een einde... Sommigen gaan voor een zesweekse detox, anderen maken van de rust en ruimte gebruik om zich eens ergens in te verdiepen. Wat heb jij gedaan? Breng en haal inspiratie in onze Zomerfestivalsessies!

Word jij onrustig van zes weken 'niks doen' en ga je op je gemakje verder met onderwijsgerelateerde dingen? Of heb je echt een detox nodig en laat je bewust al je spullen in je schooltas zitten tot de eerste schooldag zich aandient?

In deze sessies delen we goede voornemens, ideeën en bruikbare tips om goed uitgerust te beginnen aan het nieuwe schooljaar - bij welk team je ook hoor. Er is veel ruimte voor jullie eigen input, dus als je een ander onderwerp op de Padlet wilt delen of in de sessie wilt bespreken: voel je welkom!

Team Detox: inspiratiesessie 22 augustus

Het is een mooie paradox: ontspanning moet je inplannen. Als het jouw doel is om de rust vast te houden na de vakantie, dan is het handig (en leuk!) om na te denken wat dat dan precies voor jou betekent, 'rust'. En wat moet je daarvoor doen? Of juist laten? 

Meld je nu aan voor deze sessie op 22 augustus om het over dit thema te hebben met Janca (en andere onderwijscollega's!).

Team Goed Begin: inspiratiesessie 25 augustus

In het onderwijs krijg je maar liefst tweemaal per jaar de kans om goede voornemens te maken. Wat ga jij dit schooljaar anders aanpakken om die beruchte werk-privébalans in orde te houden? Wat wil je daar nu al voor doen, zodat je goed voorbereid aan het jaar begint? Geen zorgen, we maken er geen zware kost van: in deze sessie onderzoek je met Stéphanie (en andere onderwijscollega's!) hoe jij startklaar raakt voor het nieuwe jaar.

Meld je nu aan voor deze sessie op 25 augustus om het over dit thema te hebben met Stéphanie (en andere onderwijscollega's!).

Agenda

Geen aankomende activiteiten... Deze themasessie bij jou op school?