Themasessies


Aanbod themasessies

Onderaan deze pagina vind je een alfabetische lijst van alle themasessies die we hebben ontwikkeld. Je kan ook een zoekterm invullen om daaraan gerelateerde sessies op een rijtje te zien, zoals 'formatief', 'feedback' of 'effectief leren'. In de agenda vind je een overzicht van wat er de komende maand(en) te doen is.

Hoe kun je meedoen?

Je hebt om te beginnen een account nodig, dat maak je via 'Inloggen', rechtsboven. Deelname aan een themasessie is voor jou kosteloos als jouw school een Academiepas heeft. Je kunt een heel schooljaar lang, onbeperkt deelnemen aan al onze online activiteiten.  In andere gevallen kun je kiezen voor een enkele deelname, deelnemen aan een themasessie of MeesterLezing kost €59,00. Voor je dit aanschaft, check even of je echt niet kosteloos mee kunt doen. 

Eerst gratis kennismaken? Iedere school heeft twee gratis deelnames gekregen. Doe dus vooral een keer vrijblijvend mee en ontdek hoe leuk en leerzaam samenscholen met allerlei collega's uit het land is! Klik rechtsboven op 'Meedoen', maak een account aan en zie of jullie gratis deelnames nog beschikbaar zijn.

Wat is een themasessie?

Dit zijn sessies die we aanbieden als live, online, interactieve bijeenkomsten van doorgaans 1,5 - 2 uur. Ze zijn interessant voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs, ongeacht je voorkennis of ervaring. De themasessies zijn een mix van goed onderbouwde inhoud, actief aan de slag en uitwisseling met collega’s. Inhoudelijk richten we ons niet uitsluitend op online leren en lesgeven, maar de vorm is wel een voorbeeld van hoe je zelf een online les vorm zou kunnen geven. Kijk in de agenda voor een themasessie en een datum die jou past. Themasessies kunnen ook bij jou op school worden aangeboden, bijvoorbeeld op een studiedag. Interesse of meer vragen? Neem contact met ons op.

Trainingen