Contact

Contact opnemen?

Wil je meer informatie over OnderwijsArena, heb je suggesties, wil je een themasessie aanvragen voor een studiedag bij jou op school of wil je om een andere reden met ons in contact komen? 

Dat kan via:

  • 06 - 46 20 57 45 (Patricia)
  • info@onderwijsarena.nl
  • Onderstaand contactformulier

Overige informatie:

KvK- nummer: 76876837

OnderwijsArena is een handelsnaam van Kultiv8. De algemene voorwaarden zijn te raadplegen en te downloaden via deze link.Contactformulier

Formulier

Privacybeleid - IBP - Klachtenprocedure

  • In de privacyverklaring van OnderwijsArena lees je hoe je persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee wordt omgegaan.
  • In het IBP-beleid vind je informatie over enkele onderwerpen die geregeld moeten zijn op basis van de wetgeving op het gebied van beveiliging en privacy.
  • OnderwijsArena vindt het belangrijk dat haar klanten tevreden zijn over de dienstverlening van OnderwijsArena. In de klachtenprocedure kun je lezen hoe we omgaan met klachten.

Over ons

OnderwijsArena is een initiatief van Patricia van Slobbe en Michel van Ast en een groeiend aantal scholen. Het idee is ontstaan vanuit de wens om professionalisering voor docenten laagdrempelig, betaalbaar en bereikbaar te maken. Samenscholen met OnderwijsArena is toegankelijk, leuk en leerzaam. Scholen die deelnemen laten hun collega's onbeperkt deelnemen aan interactieve themasessies en hebben natuurlijk inspraak in de thema's.

Patricia van Slobbe

Patricia van Slobbe heeft in 2006 de overstap gemaakt van het bedrijfsleven naar het onderwijs. Naast docent Engels werkte zij als afdelingsleider en clustermanager op een middelbare school. In deze periode was zij medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het vak Nieuwe Media en ondernemerschap, dat onderdeel was van de profilering van de school. Als docent experimenteerde Patricia veel met de inzet van ICT en ze is altijd geïnteresseerd geweest in het inzetten van ICT bij de organisatie van het onderwijs, zowel in de klas als in de schoolorganisatie.

 

Michel van Ast

Michel van Ast is als spreker, trainer en adviseur vooral actief op het thema ‘onderwijs en ICT’. Hij geeft lezingen en workshops, adviseert en begeleidt onderwijsinstellingen, traint en coacht docenten die technologie willen inzetten in hun eigen onderwijs en was oprichter en voorzitter van The Crowd. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor diverse onderwijsbladen en -blogs en is hij samen met Patricia auteur van 'Kleppen dicht!’ (2016) en 'Kleppen open!’ (2019), twee publicaties over effectief en actief leren met ICT en coauteur van 'Effectief leren, de docent als regisseur’ (2020).